پنجشنبه 04 اردیبهشت 1404
EN

خبرگزاری

ادامه اعزام زائران عمره مفرده تا اواسط فروردین سال ۱۴۰۴

18
0

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: اعزام سفر‌های عمره مفرده تا اواسط ماه شوال برابر با اواسط فروردین سال ۱۴۰۴، ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما؛ غلامرضا رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به ازسرگیری اعزام زائران عمره از ۲۸ شهریور ۱۴۰۳، توضیح داد: تاکنون ۵۵ هزار نفر به این سفر معنوی مشرف شده اند و برای ماه‌های رجب، شعبان و رمضان برنامه ریزی شده و ظرفیت‌های این ایام هم به استان‌ها اعلام شده است تا کسانی که قبوض ودیعه گذاری دارند، برای نام نویسی و انتخاب کاروان اقدام کنند.

وی در ادامه درباره مبلغ پرداختی زائران عمره مفرده افزود: زائران عمره باید ۴۳ تا ۴۶ میلیون تومان بپردازند که بیشتر این مبلغ، مربوط به هزینه پرواز است تقریبا ۱۷ میلیون تومان هزینه رفت و برگشت زائر است، موضوع دیگر هزینه روادید و بیمه است، اقامت ۱۰ روزه در هتل‌های مکه مکرمه و مدینه منوره و پذیرایی و حمل و نقل داخلی عربستان هم هزینه‌های دیگری است که برای زائران پرداخت می‌شود.

معاون سازمان حج و زیارت همچنین درباره ثبت نام جدید از علاقه‌مندان به عمره مفرده نیز اضافه کرد: تا افرادی که از قبل ثبت نام کرده اند اعزام نشوند، شاید نتوانیم ثبت نام جدید داشته باشیم، چون به آنها تعهد داریم.
 

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار